Revisió post-coronavirus

RESERVA CITA

 Si necessites més informació truca o envia’ns un WhatsApp al (+34) 680 486 895 i et donarem informació i assistència gratuïta, immediata i sense compromís.

En què consisteix una revisió post covid-19? 

El centre mèdic Amedics proporciona diferents revisions per a pacients tan privats com amb mútua que tinguin sospita d’haver patit la malaltia durant aquest temps i vulguin conèixer el seu estat de salut.

En aquest moment, el centre ha adaptat totes les seves instal·lacions, incloent-hi totes les mesures de seguretat, entre elles: purificadors d’aire, dispensadors de gel hidroalcohòlic, distàncies de seguretat i mampares protectores per a tot el personal.

També, s’ha format un equip especialitzat en el tant en diagnòstic i el seguiment de casos de post-covid-19 positiu com en la realització dels diferents testos de coronavirus que realitzem al centre.

 

D’aquesta manera, el nostre equip està preparat en tot moment per poder ajudar a totes les persones que tinguin la necessitat de conèixer si o bé han patit seqüeles després d’haver superat la infecció o pel contrari si han superat la infecció. En aquest cas, normalment realitzem un test d’Anticossos (IgG i IgM) per poder-ho conèixer.

Com es manifesten les seqüeles?

S’està investigant que la enfermetat SARS-CoV-2 manifesta seqüeles en molts òrgans del cos humà, per exemple:

  • Pulmonar
  • Dermatológic

  • Cardíac
  • Gastrointestinal
  •  Neuronal
  • Muscular

És per això que en Amedics oferim visites programades per poder conèixer l’efecte que la malaltia t’ha pogut ocasionar.

La nostra pneumòloga explica amb detall els avenços de la investigació sobre els possibles efectes que ocasiona el coronavirus a l’ésser humà.

Dra. Polverino, Pneumòloga