Traumatologia

Reserva amb el teu especialista

Dr. Lafuente Rodes, Fernando

Especialista en Cirurgia del Peu Percutània

Núm. col·legiat: 9115

Llicenciat en Medicina i cirurgia per la Universitat de Barcelona. Especialista en Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia per la Universitat de Barcelona. Membre de la Societat Espanyola de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, de la Societat de Medicina de l'Esport, de la Societat de Cirurgia del peu i turmell, de la d'ozonoteràpia, i membre numerari de la societat Catalana de Medicina de l'Esport. Cursos de formació en cirurgia mínimament invasiva per a la col · locació de pròtesis de maluc i genoll, i diversos cursos de formació en Cirurgia Percutània del Peu i Turmell.

Dr. Marín Paez, Rodolfo José

Especialsta en Artroscopia i Riscos Laborals

Núm. col·legiat: 080822115

1984 Llicenciat en Medicina i Cirurgia. UAB 1997 Curs de Doctorat, Patologia Traumàtica de la mà, UAB 1997 Curs de Formació continuada en Traumatologia, Codo Traumàtic, ASEPEYO 1998 Programa de Formació continuada en Traumatologia, Espatlla Traumàtic, ASEPEYO 1999 Programa de Formació continuada en Traumatologia, Columna, maluc i pelvis ASEPEYO 2001 Diplomatura de Postgrau en Patologia laboral. UAB 2001 Acreditació per dirigir instal·lacions de radiodiagnòstic mèdic. Consell Nacional de Seguretat Nuclear 2002 Especialista en Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica 2002 Curs de formació en prevenció de riscos laborals ASEPEYO 2016 Membre de la Societat Espanyola de Cirurgia de Peu i Turmell

Dra. Sancha Melia, Eva

Especialista en cirurgia ortopèdica i traumatologia esportiva

Núm. col·legiat: 080831103

Especialitzada en cirurgia ortopèdica i traumatologia esportiva, artroscòpia de genoll i espatlla, factors de creixement-PRP (infiltracions de Plasma Ric en plaquetes), tractament regeneratiu amb cèl·lules mare, artrosis i cirurgia protèsica. Ha desenvolupat la seva carrera professional a España, Francia i India, a un voluntariat, juntament amb l´equip mèdic del Dr. Jack Preger. Es membre de la “Sociedad Española de Cirugía Ortopédica y Traumatologia”, i de la Societat Catalana de Medicina de l´Esport.

Dr. Jordi Torne Barrio

.

Núm. col·legiat:

.

Reserva la prova diagnòstica que necessitis

Ecografía músculo-esquelético

Punción con Control Ecográfico

Punción evacuadora

Què és la traumatologia?

La traumatologia és la part de la medicina que es dedica a l’estudi de les lesions de l’aparell locomotor.

Es centra, en concret, en el diagnòstic, el tractament i la prevenció de malaltes i lesions del sistema musculoesquelètic i en la rehabilitació del pacient.

Què tractem?

Genoll

 • Lesions de menisc
 • Lligament creuat
 • Cartílag
 • Pròtesis internes…
Espatlla

 • Trencament de tendons del maniguet rotador
 • Luxacions recurrents d’espatlla
 • Tendinitis calcificant…

Maluc

 • Artrosi incipient moderada
 • Pinçaments femoroacetabulars
 • Lesions de rodet…

Turmell

 • Lesions de cartílag
 • Tendinitis de tendó d’aquil·les…

Colze

 • Epicondilitis
 • Lesions de cartílag
 • Rigidesa…

Canell

 • Alliberament de nervis
 • Quists sinovials…

Esquena

 • Lumbàlgies, dorsàlgies i cervicàlgies
 • Hèrnies discals
 • Protrusions vertebrals…

Tractaments

Extremitats superiors i inferiors

Infiltracions
Factors de creixement
Processos quirúrgics

Tronc

Tractament àlgic
Infiltracions
Radiologia simple
Ecografia articular
Ecografia musculoesquelètica

Com tractem?

A Amedics disposem d’un servei de traumatologia compost per especialistes en la columna, les extremitats superiors i inferiors, i la medicina esportiva.

Tots els nostres especialistes compten amb una àmplia experiència traumatològica i fan servir les tècniques més avançades, ja que estan en contínua formació a través de diferents congressos nacionals i internacionals.

Els nostres especialistes fan servir l’artroscòpia com a procés quirúrgic per diagnosticar i, en moltes ocasions, també tractar diferents problemes localitzats en una articulació.

Preguntes freqüents

Què són els factors de creixement?
Els growth factors o factors de creixement tenen la capacitat d’estimular la proliferació de les cèl·lules d’alguns teixits mitjançant les plaquetes de la pròpia sang.
Quina diferència hi ha entre ciàtica i lumbàlgia?
La diferència radica en la localització del dolor. Si es produeix a la part baixa de l’esquena és lumbàlgia, mentre que si es localitza a la cuixa i la cama és ciàtica.
Què és l’hèrnia de disc?
El disc intervertebral és com un coixí tou situat entre dues vèrtebres que es troba per davant de la medul·la i de les arrels dels nervis. Si el disc es trenca i el contingut surt fora del seu lloc habitual, pot comprimir els nervis que passen o surten de la columna.
Què és un esquinç i com hem d’actuar si en tenim un?
Un esquinç és un estrip dels lligaments que uneixen l’os (estructures en forma de cinta). Segons el grau de lesió, el tractament pot anar des d’una simple immobilització fins a la intervenció quirúrgica, en casos de trencament total del lligament.
Què és la síndrome del túnel carpià?
És un conjunt de símptomes que es produeixen per la compressió del nervi mitjà al seu pas pel canell en un túnel format per os i lligaments. Aquesta síndrome produeix fonamentalment dolor i adormiment en els tres primers dits de la mà.