Warning: file_get_contents(https://intranet.amedics.net/static/uploads/resources/img/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/clients/client110/web138/web/wp-content/themes/amedics/functions.php on line 66

Quadre mèdic

Al·lergologia

Dra. Quarta, Silvia

Especialista en Al·lergologia i Immunologia

Núm. col·legiat: 56300

Metge Especialista en Al·lergologia i Immunologia Clínica Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Roma (Itàlia). Especialista en Al·lergologia i Immunologia Clínica per la Universitat de Roma (Itàlia). Investigadora en el projecte d'investigació sobre l'al·lèrgia alimentària induïda per cofactor, realitzat amb l'equip d'Al·lergologia de l'Hospital Clínic de Barcelona. Autora de nombroses publicacions científiques d'Immunologia Clínica i Al·lergologia. Ponent en congressos nacionals i internacionals.

Angiologia i Cirurgia Vascular

Dr. Quintana Riera, Frederic

Especialista en Esclerosi Venosa

Núm. col·legiat: 807346

Llicenciat en Medecina i Cirurgia a la Facultat de Medicina de la Universitat Clàssica de Barcelona. Especialista en Cirurgia General, en Cirurgia Cardiovascular i en Cirurgia Vascular Perifèrica. Resident en formació Hospital Clínic de Barcelona. Metge encarregat i Cap de Servei a diferents Hospitals de Lleida, Sabadell, Sant Boi i Barcelona. Col·laborador i organitzador de Classes i Cursos de l'Especialitat a les Universitats de Lleida, Barcelona i nombrosos Congressos Mèdics. Nombrosos treballs científics presentats a Congressos Mèdics i publicats a Revistes de l'Especialitat. Dos premis professionals. Membre de varies societats científiques, on destaquen la Societat Catalana d'Angiologia i Cirurgia Vascular i la Sociedad Española de Angiología y Cirugía Vascular.

Aparell digestiu

Dra. Benavent Benavent, Elena

Especialista en Endogastroescopias i Colonos

Núm. col·legiat: 080816803

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona. Especialista en Aparell Digestiu. Màster en Prevenció de Riscos Laborals amb l'especialitat d'Ergonomia i Psicosociologia Aplicada a la Universitat Politècnica de Catalunya. Formació continuada mitjançant assistència i participació en cursos, reunions i congressos propis de l'especialitat. Metge Consultor Sènior del Servei de Patologia Digestiva de l'Hospital Universitari Sagrat Cor. Metge de l'equip d'Endoscòpia de l'Hospital Universitari Sagrat Cor, amb realització d'endoscòpia tant diagnòstica com terapèutica, Professor Associat de la Facultat de Medicina.

Dr. Garrigó Franco, Juan José

Especialista en Endogastroescopias i Colonos

Núm. col·legiat: 080807307

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona, formació d'especialista en aparell Digestiu a l'Hospital Creu Roja. Especialista en Electroradiologia. Títol d'especialista en Medicina Familiar i Comunitària Expert en endoscòpia digestiva i patologia hepàtica. Cap Clínic del servei digestiu de l'Aliança Referent Sènior de Metge de família al ICS. Director de Servei de Patologia Digestiva de l'Hospital Universitari Sagrat Cor . Col·laboració en endoscòpia d'urgència amb l'Hospital General de Catalunya.

Cardiologia

Dra. López Treviño, Marisol

Cardiòleg

Núm. col·legiat: 0809593

Llicenciada en Medicina i Cirurgia General i Títol de Metge Especialista en Aparell Circulatori per la "Fundació Biscaia Procardíacos (Bilbao)". Estar en possessió de propietat d'una plaça de metge especialista de Cardiologia a l'Institut Català de la Salut (ICS). Metge Cardiòleg de la Quinta de Salut "L'Aliança" a Calella (Barcelona) - Des de Febrer 2009 fins l'actualitat: Metge en "A Medics". Formació i Publicacions: 1996. Estudi Toric. Torasemida (ICCV-NYHA- III). 1998. Estudi RAMICOR (ramipril - Tractament en pacients postinfart de miocardi). 2002. Estudi SARA Efecte tractament amb candesartan sobre pacients amb HTA i Hipertròfia ventricular esquerra segons els nous criteris diagnòstics electrocardiogràfics. 2005-2006. Estudi Koral I i II. Presència de microalbuminúria en orina en malaltia cardíaca i risc cardiovascular en pacients amb HTA. 2005. Estudi CardioMet. Relació entre síndrome metabòlica, Hipertròfia ventricular esq i ritme circardiano de la pressió arterial en la població hipertensa assistida en Atenció Primària a Espanya. 2006. Estudi Carol II. HTA alt risc. 2006. Estudi Cinthia. Estudi epidemiològic sobre els caràcters clínics i el tractament del pacient amb Cardiopatia isquèmica crònica i HTA en la pràctica clínica a Espanya. 2007. Estudi Expres. La malaltia vascular hipertensiva a Espanya. 2007. Estudi implement. Valoració de grau de control de factors de risc cardiovascular segons les guies de l'ESC (Societat Europea de Cardiologia). 2008 - 2009. Estudi CARDIOCARE. Aplicació de les guies de pràctica clínica en pacients amb cardiopatia isquèmica crònica.

Dr. Rello Sabate, Pau

Especialista en Cardiologia

Núm. col·legiat: 50159

Llicenciat en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona. Formació durant la carrera a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Especialista en Cardiologia havent realitzat la residència a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. A l’actualitat, cardiòleg clínic a la planta d’hospitalització i a consultes externes de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. Experiència en la realització d’ecocardiogrames i proves d’esforç. A nivell d’investigació, col·laboració en múltiples projectes relacionats amb el maneig de la insuficiència cardíaca, i el tractament de la cardiopatia isquèmica i les valvulopaties. Múltiples ponències en congressos nacionals. Membre de la Societat Catalana de Cardiologia, de la Sociedad Española de Cardiología i de la European Society of Cardiology. Professor col·laborador de la Universitat Autònoma de Barcelona. Professor de preparació de metges per a l’examen MIR.

Cirurgia general

Dr. Igual Blanes, Jaime

Especialista en Proctologia

Núm. col·legiat: 17686

Llicenciat en Medicina i Cirurgia a la UB (H. Clínic de BCN) Especialista amb Cirurgia General i Cirurgia Digestiva (al H. Clínic BCN) Formació continuada mitjançant assistència i participació en cursos, reunions i congressos propis de l'especialitat. Cirurgià de contingent al ICS des de 1980. Cirurgià del Institut Social de la Marina. MAU al H. Gral. Granollers. Col·laborador amb diferents entitats d’Assegurança Lliure

Dr. Trenti, Loris

Especialista en Coloproctologia

Núm. col·legiat: 46902

Llicenciat en Medicina i Cirurgia Cum Laude per la Universitat de Mòdena i Reggio Emilia a 2004. Especialista en Cirurgia General i de l'Aparell Digestiu a l'Universitat de Mòdena i Reggio Emilia. 2010 Research Fellowship. Digestive Disease Institute. Cleveland Clinic Foundation - Cleveland, OH (USA). 2008 Doctor en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona amb la qualificació d'Excel·lent Cum Laude. 2013 Adjunt a la unitat de Coloproctologia de l'Hospital Universitari de Bellvitge, Barcelona. Àrees d'Especialització - Coloproctologia (cirurgia de la patologia d'anus i recte) - Cirurgia General - Prevenció, diagnòstic i tractament de les lesions anus-genitals secundàries aL Virus de l'Papiloma Humà (VPH) (condylomas, displàsia anal) - Ecografia endoanal i endorectal - Anoscopia - Cirurgia de el càncer de còlon i recte - Cirurgia laparoscòpica de l'aparell digestiu Societats a les quals pertany: Associació Espanyola de Cirurgians (AEC) Associació Espanyola de Coloproctologia (AECP) European Group for the Prevention of Anal Càncer (EUPAC) Idiomes: Castellà, Català, Ingles i Italià.

Covid-19

Test d'Antígens Sense Cita Previa

Test d'Antígens

Núm. col·legiat:

Proves de detecció de la COVID-19

Dental

Dip. Pressegue Jorba, Carles

Especialista en Endodòncia i Implantologia

Núm. col·legiat: 7224

Diplomat en Odontologia per la UIC (Universitat Internacional de Catalunya). Especialista en endodòncia, cursant el Màster Europeu d'Endodòncia a la UIC. Membre de Societat Científiques contes de Com SEPES (Societat Espanyola de Pròtesis Estomatològica i Estètica), ESE (Societat Europea de Endodòncia) i AEDE (Societat Espanyola d'Endodòncia). Realitzant Presentacions i Comunicacions en Congressos Nacionals del tant de Com Internacionals i cursant Projectes d'índole Científica i Recerca. Directora d'Instal·lació i Radiodiagnòstic per li Consell de Seguretat Nuclear.

Dermatologia

Dra. Barzoza Guadagnini, Lorena

Especialista en Dermatologia Estétetica

Núm. col·legiat: 49398

Llicenciada en Dermatologia a l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol. Idiomes: Català, Castellà, Italià i Anglès Especialitzada en Dermatologia estètica i formació en Cirurgia de Mohs a Oklahoma, USA.

Dra. Del Alcazar Viladomiu, Elena

Dermatòleg

Núm. col·legiat: 080851504

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona, especialista en Dermatologia Mèdica-Quirúrgica- Venereologia, per la Universitat del País Basc (UPV), a Sant Sebastià. Amb menció destacada, a la millor resideix. Ha treballat a l'Hospital Sagrat Cor de Barcelona i actualment treballa com a adjunta facultativa a l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol de Badalona. És membre de la "Acadèmia Espanyola de Dermatologia i Venereologia" (AEDV) i del Grup Español de Psoriasi. En el camp de la formació ha participat en nombrosos congressos nacionals i internacionals, i és autora de diverses publicacions científiques i de diferents capítols de llibres. Forma part del quadre mèdic d'especialistes d'AMEDICS des de setembre de 2017. 2005-2009: Educació Secundària Obligatòria, a Sant Jaume de la Fep, l’Hospitalet de Llobregat.

Dra. Galvany Rossell, Loida

Especialista Quirúrgic i Oncològic

Núm. col·legiat: 080839628

Llicenciada en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona Unitat Docent de Vall d’Hebrón. Especialista en Dermatologia Mèdico-Quirúrgica i Venereologia via MIR a l’Hospital Universitari Sagrat Cor de Barcelona. Ha treballat tant en l’àmbit de la medicina pública (Hospital Universitari Sagrat Cor, CAP Manso, CAP Sants, CAP Numància, CAP Magòria-Bordeta) com en la medicina privada (IDERMA Dexeus, Clínica Corachan Institut Pau Umbert, Clínica dermatològica Salleras, NAME centre mèdic Badalona, Torreblanca Salut, Polimèdic Blanes i Clínica Milenium). Forma part del quadre mèdic d’especialistes d’AMEDICS des de l’any 2009, i ho combina amb el càrrec de Facultativa Adjunta del servei de Dermatologia de l’Hospital Dos de Maig de Barcelona, on es troba subespecialitzada en la Dermatologia Quirúrgica i Oncològica. També participa en la formació de residents de Medicina de Família i Comunitària i assisteix regularment a les sessions clíniques del servei de Dermatologia de Sant Pau. En el camp de la formació ha participat en nombrosos congresos nacionals i internacionals, així com en la publicació d’articles científics. És membre de la “Academia Española de Dermatología y Venereología” (AEDV), de la Societat Catalana de Dermatologia i Venereologia, del “Grupo Español de Cirugía Dermatológica y Oncología Cutánia” (GECIDOC) i Membre de la Xarxa Catalano-Balear del Melanoma Cutani.

Dr. Molinero Caturla, Jesús Angel

Especialista en Alteracions de la Pell i Al·lèrgia Cutània

Núm. col·legiat: 34681

Llicenciat en Medicina per la Universitat d'Alacant. Especialitat en Dermatologia via MIR cursada a l'Hospital General Universitari deValència. Metge Adjunt del Servei de Dermatologia de l'Hospital Universitari Sagrat Cor (Barcelona, 2000-2007). Metge Adjunt del Servei de Dermatologia de l'Hospital Universitari de Bellvitge (Barcelona, des de 2008 fins a l'actualitat). En ambdós Serveis dedicació a la Dermatologia General, Cirurgia Dermatològica, Al·lèrgia Cutània i Fotodermatologia. Participació i formació en nombrosos cursos de l'Especialitat. Comunicacions a Reunions i Congressos Nacionals i Internacionals. Fins el moment, 23 articles publicats en revistes nacionals i internacionals. Participació com a docent en diversos Cursos i Seminaris per Dermatòlegs, pediatres, metges de família i Metges Residents.

Dr. Navarro Soto, Esteban

Especialista en Càncer de Pell

Núm. col·legiat: 080809493

Llicenciat en Medicina per la Universitat de Barcelona. Especialitat en Dermatologia cursada a l'Hospital Clínic de Barcelona. Ha treballat com dermatòleg al centre d'Assistència Primària de Numància i Manso, així com en centres de medicina privada. Actualment desenvolupa la seva activitat laboral en Amedics i centres de medicina privada. Participació i formació en nombrosos cursos de l'especialitat. Assisteix a diversos congressos de Dermatologia. Compta amb articles publicats en revistes sobre el càncer de pell.

Dietètica

Dip. Baldrís Nacente, Júlia

Especialitzada en Educació Diabetològica i Nutrició

Núm. col·legiat: 080813370

Diplomada d’infermeria, especialista en salut mental i post grau en dietètica i nutrició humana (dietista). 

Durant 15 anys responsable de la consulta d'educació sanitària i dietètica del centre Gaudi de L’Aliança i del centre Amedics, controlant tots els malalts crònics diabètics i portant el curs de la seva insulinització.Realitzant tot tipus de dietes, terapèutiques, d’aprimament, antiuricemiques, anti colesterol, etc. Relacionat amb la dietètica, he participat en cursos de formació continuada de diabetologia i, com a formadora en la formació continuada del HUSC d'educació sanitària i dietètica.

Endocrinologia

Dr. Fabbi, Matteo

Especialista en Endocrinòleg

Núm. col·legiat:

.

Dra. Valassi, Elena

Especialista en Tiroides i Punció de Tiroides

Núm. col·legiat: 080846785

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Pavia (Itàlia). Especialista en Endocrinologia i Malalties del Metabolisme per la Universitat de Mòdena (Itàlia). Doctorada en "Endocrinology and Metabolic Science" per la Universitat de Milà (Itàlia). Research fellow a la Unitat d'Endocrinologia de la Reproducció i Neuroendocrinologia del Massachusetts General Hospital, Harvard Medical School, Boston (EUA). Responsable de la validació del Registre Europeu sobre Síndrome de Cushing (ERCUSYN). Investigadora postdoctoral "Juan de la Cierva" del Grup de Malalties de la Hipòfisi (CIBERER 747) de l'Hospital Sant Pau. Membre de les Societats Espanyola, Europea i Nord-americana d'Endocrinologia i Nutrició Autora de múltiples publicacions científiques i ponent en cursos i congressos nacionals i internacionals

Ginecologia

Dr. Mateu López, Ferran

Ginecòleg

Núm. col·legiat: 0807326

Llicenciatura en Medicina per la Universitat de Barcelona. Especialista en Obstetrícia i Ginecologia en el Hospital Clínic de Barcelona. Adjunt en el servei de Ginecologia del Hospital de la Creu Roja de Barcelona. Cap clínic en el servei d'obstetrícia del Hospital del Sagrat Cor de Barcelona. Professor de tocoginecologia i sexologia durant 3 anys acadèmics en l'escola d'infermeria de la Creu Roja Espanyola de Barcelona. Assistent habitual als congressos de Ginecologia Nacionals i algun internacional.

Dra. Mora Hervas, Irene

Especialista en Sòl Pèlvic i Laparoscòpia Ginecològica

Núm. col·legiat: 080836801

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona, especialitzada en Ginecologia i Obstetrícia a l'Hospital de Sant Joan de Déu. Llarga experiència laboral en com ginecòleg / Obstetraginecòleg a Hospital Sant Joan de Déu, Hospital Sant Rafael, Hospital d'Igualada, Centre ginecològic Sarria i en Clinica Corachan. Responsable de la Unitat de sòl pèlvic i experta amb laparatomia i laparoscòpia. Organitzadora i ponent a l'escola internacional d'Endoscòpia Ginecològica, a Igualada. Assistència a Congressos de Sòl pèlvic, Endoscòpia ginecològica, etc. Autora de Articles de Sòl Pèlvic, "Anàlisi de l'eficàcia i les complicacions en el tractament quirúrgic de la incontinència urinària d'esforç" Coautora de "Defectes del sòl pèlvic". Membre de la Societat Espanyola d'Obstetrícia i Ginecologia, secció sòl pèlvic. Membre de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears Vocal De la Junta de Sòl Pelvià.

Dr. Urgell Morera, Santiago

Especialista en Patologia Mamaria i Sòl Pèlvic Ginecològic

Núm. col·legiat: 080809823

Licenciado en medicina y cirugía por la Universidad Autónoma de Barcelona. Master en Patología Mamaria y Senología por la Universidad de Barcelona. Especialización en técnicas del suelo pélvico (prolapsos genitales e incontinencia urinaria) y en Senología y patología mamaria. Director del servicio de Ginecología y Obstetricia del Hospital Universitario del Sagrado Corazón de Barcelona. Unidad de suelo pélvico y patología mamaria en el Hospital Universitario de Sagrado. Corazón. Asistencia a numerosos cursos, simposios y congresos de Perinatología, Menopausia, Suelo Pélvico, Cáncer de mama, Patología Cervical, Oncología y Cirugía Ginecológica. Publicaciones sobre Iconografía sobre Cáncer Primitivo Trompa de Falopio y Síndrome de Rokitansky-Kuter-Hauser e Investigación en Ginecología y Obstetricia. Lesiones no palpables de mama. Revista de Senología y Patología Mamaria.

Dr. Viguer Rovira, Pedro Antonio

Especialista en Obstetrícia i Fertilitat

Núm. col·legiat: 080806777

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona. Especialista en Ginecologia i Obstetrícia a la Universitat de Barcelona. Responsable del servei de Toco-Ginecologia del Hospital de la Creu Roja de Barcelona. Consultor sènior del Hospital del Sagrat Cor de Barcelona Alumne intern de la Facultat de Medicina. Resident del Hospital Clínic de Barcelona. Professor de l'Escola d'infermeres del Hospital de la Creu Roja de Barcelona , Professor de classes Pràctiques dels alumnes de Ginecologia i Obstetrícia de la Facultat de Medicina de Barcelona. Ha publicat varis articles en revistes de l'especialitat , sobre esterilitat i funcional.

Hematologia

Dr. Callis de Nadal, Manel

Especialista en Hematologia Oncològica

Núm. col·legiat: 080808256

Natural de Barcelona, Llicenciat en Medicina i Doctorat a la Universitat de Barcelona, especialista en Hematologia. Residència en Medicina i Fellowship en Hematologia-Oncologia a la Universitat d'Iowa (USA). Certificat pels Boards Americans de Medicina, Hematologia-Oncologia. Professor Associat de medicina a la Universitat de Barcelona. Vicepresident de la Societat Catalana d'Hematologia. Cap Clínic de l'Hospital Universitari de Bellvitge i de l'Institut Català d'Oncologia. Cap Clínic d'Hematologia de l'Hospital Universitari de la Vall d'Hebron. Consultor d'Hematologia de l'Hospital General de Catalunya.

Dra. Subirà Caselles, Maricel

Especialista en Hemostàsia i Hemoteràpia

Núm. col·legiat: 080829471

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona. Especialista en Hematologia i Hemoteràpia, MIR a l'Hospital de Sant Pau de Barcelona. Postgrau de capacitació en patologia trombòtica de la Facultat de Medicina de la Universitat de Navarra. En la actualitat es cap del Servei d’hematologia i hemoteràpia. Idcsalud Hospital Universitari Sagrat Cor. Banc de Sang i Teixits – Catalunya Central. Metge adjunt hematologia i hemoteràpia. Hospital Dos de Maig i Hospital Sant Juan Despí Moisès Broggi, Consorci Sanitari Integral. Ha assistit a nombrosos congressos entre els que destaquen Reunións Nacionals de la Asociación Española de Hematología i Hemoteràpia. Congres de la European Hematology Association. Es Membre docent de l’assignatura d’Hematologia i Hemoteràpia dels cursos de preparació de l’examen MIR realitzats pel Institut Barcelona d’aprenentatge en Ciències de la Salut i ponent en diferents congressos a nivell nacional e internacional.

Medicina complementària

Dr. Santiñà Vila, Manel

Especialista en Teràpies Naturals i Teràpia Neural

Núm. col·legiat: 080821797

Llicenciat i Doctor en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Acreditat pel Col·legi Oficial de Metges de Barcelona en Acupuntura i en Homeopatia. Màster en Teràpia Neural i Odontologia neurofocal. Més de 10 anys en consulta de Medicines Complementaries i Alternatives. Ha participat en diversos fòrums i congressos de medicines complementaries i alternatives i ha estat convidat en medis de comunicació per parlar-ne.

Medicina general