Àrea pacient

Quadre mèdic

Al·lergologia

Dra. Quarta, Silvia

Experta en Al·lergologia i Immunologia.

Núm. col·legiat: 080856300

Metge Especialista en Al·lergologia i Immunologia Clínica Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Roma (Itàlia). Especialista en Al·lergologia i Immunologia Clínica per la Universitat de Roma (Itàlia). Investigadora en el projecte d'investigació sobre l'al·lèrgia alimentària induïda per cofactor, realitzat amb l'equip d'Al·lergologia de l'Hospital Clínic de Barcelona. Autora de nombroses publicacions científiques d'Immunologia Clínica i Al·lergologia. Ponent en congressos nacionals i internacionals.

Angiologia i Cirurgia Vascular

Dr. Tripodi, Paolo

Expert en tècniques vasculars i endovasculars.

Núm. col·legiat: 08053063

Llicenciat en medicina i cirurgia especialitzat en cirurgia vascular per la Universitat de Catània. Formació addicional de perfeccionament en tècniques endovasculars a la Unitat de cirurgia vascular de l'Hospital Clínic Barcelona i estada formativa a Cirurgia vascular al centre clínic universitari de Belgrad. Àmplia trajectòria com a metge especialista al sector de l'angiologia i la cirurgia vascular a la sanitat privada i la sanitat pública. Des de fa 6 anys, metge especialista a l'Hospital Sagrat cor Barcelona. Doctorat atorgat per la UB el 2021 i des del 2017 metge especialista d'assistència a urgències a l'Hospital Clínic de Barcelona. Àmplia experiència en quiròfan en intervencions vasculars i endovasculars, incloses operacions de cirurgia major i experiència en la realització d'eco-doppler vascular. Ha participat com a ponent en diversos congressos nacionals i internacionals i ha publicat diferents estudis i articles al sector de l'angiologia i les diferents tècniques quirúrgiques vasculars i endovasculars. Idiomes: Català, castellà, anglès i italià.

Dr. Quintana Riera, Frederic

Expert en Esclerosi Venosa

Núm. col·legiat: 080807346

Llicenciat en Medecina i Cirurgia a la Facultat de Medicina de la Universitat Clàssica de Barcelona. Especialista en Cirurgia General, en Cirurgia Cardiovascular i en Cirurgia Vascular Perifèrica. Resident en formació Hospital Clínic de Barcelona. Metge encarregat i Cap de Servei a diferents Hospitals de Lleida, Sabadell, Sant Boi i Barcelona. Col·laborador i organitzador de Classes i Cursos de l'Especialitat a les Universitats de Lleida, Barcelona i nombrosos Congressos Mèdics. Nombrosos treballs científics presentats a Congressos Mèdics i publicats a Revistes de l'Especialitat. Dos premis professionals. Membre de varies societats científiques, on destaquen la Societat Catalana d'Angiologia i Cirurgia Vascular i la Sociedad Española de Angiología y Cirugía Vascular.

Aparell digestiu