Quadre mèdic

Al·lergologia

Dra. Carbajal, Miriam

Especialista en Retina medico quirúrgica

Núm. col·legiat: 42348

La Dra. Miriam Carbajal especialista en Retina medicoquirúrgica es va llicenciar en Medicina per la Universitat de Lleida el 2006. Després d'acabar l'especialitat en Oftalmologia via MIR per l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona i obtenir la suficiència investigadora va cursar el Màster en Retina Mèdica i Quirúrgica a l'institut Català de Retina-Universitat Autònoma de Barcelona (ICR-UAB) a Barcelona, ​​durant el 2011-2013. Acabada l'especialitat en Oftalmologia, va centrar la seva activitat assistencial en l'àmbit de la retina mèdica-quirúrgica, la patologia inflamatòria ocular i la cirurgia de cataractes. Ha estat ponent en diversos congressos d'àmbit nacional. Consta en el seu haver amb dues publicacions indexades. Ha estat col·laboradora i il·lustradora de la ponència oficial de la Societat espanyola d'oftalmologia a 2012 i part de el quadre docent de l'Màster d'infermeria oftalmològica de la UAB. És membre de la Societat Catalana d'Oftalmologia i de la Societat Espanyola de Retina i vitri. Des de 2013 fins a l'actualitat forma part de l'departament de Retina de l'Hospital de Mataró. Des d'octubre de 2018 treballa a l'Institut Oftalmològic de Centre Mèdic Creu Groga com a metge especialista en oftalmologia.

Dra. Quarta, Silvia

Especialista en Al·lergologia i Immunologia

Núm. col·legiat: 56300

Metge Especialista en Al·lergologia i Immunologia Clínica Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Roma (Itàlia). Especialista en Al·lergologia i Immunologia Clínica per la Universitat de Roma (Itàlia). Investigadora en el projecte d'investigació sobre l'al·lèrgia alimentària induïda per cofactor, realitzat amb l'equip d'Al·lergologia de l'Hospital Clínic de Barcelona. Autora de nombroses publicacions científiques d'Immunologia Clínica i Al·lergologia. Ponent en congressos nacionals i internacionals.

Angiologia i Cirurgia Vascular

Dr. Quintana Riera, Frederic

Especialista en Esclerosi Venosa

Núm. col·legiat: 807346

Llicenciat en Medecina i Cirurgia a la Facultat de Medicina de la Universitat Clàssica de Barcelona. Especialista en Cirurgia General, en Cirurgia Cardiovascular i en Cirurgia Vascular Perifèrica. Resident en formació Hospital Clínic de Barcelona. Metge encarregat i Cap de Servei a diferents Hospitals de Lleida, Sabadell, Sant Boi i Barcelona. Col·laborador i organitzador de Classes i Cursos de l'Especialitat a les Universitats de Lleida, Barcelona i nombrosos Congressos Mèdics. Nombrosos treballs científics presentats a Congressos Mèdics i publicats a Revistes de l'Especialitat. Dos premis professionals. Membre de varies societats científiques, on destaquen la Societat Catalana d'Angiologia i Cirurgia Vascular i la Sociedad Española de Angiología y Cirugía Vascular.

Aparell digestiu

Dra. Benavent Benavent, Elena

Especialista en Endogastroescopias i Colonos

Núm. col·legiat: 080816803

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona. Especialista en Aparell Digestiu. Màster en Prevenció de Riscos Laborals amb l'especialitat d'Ergonomia i Psicosociologia Aplicada a la Universitat Politècnica de Catalunya. Formació continuada mitjançant assistència i participació en cursos, reunions i congressos propis de l'especialitat. Metge Consultor Sènior del Servei de Patologia Digestiva de l'Hospital Universitari Sagrat Cor. Metge de l'equip d'Endoscòpia de l'Hospital Universitari Sagrat Cor, amb realització d'endoscòpia tant diagnòstica com terapèutica, Professor Associat de la Facultat de Medicina.

Dr. Garrigó Franco, Juan José

Especialista en Endogastroescopias i Colonos

Núm. col·legiat: 080807307

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona, formació d'especialista en aparell Digestiu a l'Hospital Creu Roja. Especialista en Electroradiologia. Títol d'especialista en Medicina Familiar i Comunitària Expert en endoscòpia digestiva i patologia hepàtica. Cap Clínic del servei digestiu de l'Aliança Referent Sènior de Metge de família al ICS. Director de Servei de Patologia Digestiva de l'Hospital Universitari Sagrat Cor . Col·laboració en endoscòpia d'urgència amb l'Hospital General de Catalunya.

Cardiologia

Dra. López Treviño, Marisol

Cardiòleg

Núm. col·legiat: 0809593

Llicenciada en Medicina i Cirurgia General i Títol de Metge Especialista en Aparell Circulatori per la "Fundació Biscaia Procardíacos (Bilbao)". Estar en possessió de propietat d'una plaça de metge especialista de Cardiologia a l'Institut Català de la Salut (ICS). Metge Cardiòleg de la Quinta de Salut "L'Aliança" a Calella (Barcelona) - Des de Febrer 2009 fins l'actualitat: Metge en "A Medics". Formació i Publicacions: 1996. Estudi Toric. Torasemida (ICCV-NYHA- III). 1998. Estudi RAMICOR (ramipril - Tractament en pacients postinfart de miocardi). 2002. Estudi SARA Efecte tractament amb candesartan sobre pacients amb HTA i Hipertròfia ventricular esquerra segons els nous criteris diagnòstics electrocardiogràfics. 2005-2006. Estudi Koral I i II. Presència de microalbuminúria en orina en malaltia cardíaca i risc cardiovascular en pacients amb HTA. 2005. Estudi CardioMet. Relació entre síndrome metabòlica, Hipertròfia ventricular esq i ritme circardiano de la pressió arterial en la població hipertensa assistida en Atenció Primària a Espanya. 2006. Estudi Carol II. HTA alt risc. 2006. Estudi Cinthia. Estudi epidemiològic sobre els caràcters clínics i el tractament del pacient amb Cardiopatia isquèmica crònica i HTA en la pràctica clínica a Espanya. 2007. Estudi Expres. La malaltia vascular hipertensiva a Espanya. 2007. Estudi implement. Valoració de grau de control de factors de risc cardiovascular segons les guies de l'ESC (Societat Europea de Cardiologia). 2008 - 2009. Estudi CARDIOCARE. Aplicació de les guies de pràctica clínica en pacients amb cardiopatia isquèmica crònica.

Dr. Rello Sabate, Pau

Especialista en Cardiologia

Núm. col·legiat: 50159

Llicenciat en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona. Formació durant la carrera a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Especialista en Cardiologia havent realitzat la residència a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. A l’actualitat, cardiòleg clínic a la planta d’hospitalització i a consultes externes de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. Experiència en la realització d’ecocardiogrames i proves d’esforç. A nivell d’investigació, col·laboració en múltiples projectes relacionats amb el maneig de la insuficiència cardíaca, i el tractament de la cardiopatia isquèmica i les valvulopaties. Múltiples ponències en congressos nacionals. Membre de la Societat Catalana de Cardiologia, de la Sociedad Española de Cardiología i de la European Society of Cardiology. Professor col·laborador de la Universitat Autònoma de Barcelona. Professor de preparació de metges per a l’examen MIR.

Dra. Valdivieso Moré, Sandra

Especialista en cardiologia i insuficiencia cardiaca

Núm. col·legiat: 37585

Llicenciada en Medicina per la Universitat de Barcelona i especialitzada en Cardiologia per la Universitat Miguel Hernández de Elche (2011). Formació en Gestió Clínica d’unitats assistencials per la Universitat Internacional Menéndez Pelayo (Máster, 2019) Experiència professional: - Llicenciatura en Medicina per la Universitat de Barcelona (Premi Extraordinari de Llicenciatura) - Màster de Cardiologia. Universitat Miguel Hernández d'Elx (Societat Espanyola de Cardiologia / MENARINI) de formació no presencial. 2010-2011. - Màster en Gestió Clínica d'Unitats Assistencials. Universitat Internacional Menéndez Pelayo. 2018-2019. experiència professional - Residència MIR en l'especialització de Cardiologia (Hospital Vall d'Hebron). Període de vinculació: des de juny de 2003 a juny de 2008. — Adjunt de Cardiologia a l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa. Àrea de Cardiologia clínica. Període de vinculació: des de juny de 2008 fins a l’octubre 2019. — Creació d’Unitat Multidisciplinari d’Insuficiència Cardíaca. Presidència del Comitè d’IC ​​de la Mútua de Terrassa. — Responsable de la consulta CAR-IC d’alta resolució per al diagnòstic del pacient amb sospita d’IC. — Consulta monogràfica de pacients onco / hematològics (cardiotoxicitat) - Adjunt de Cardiologia a la Unitat d'Insuficiència Cardíaca de l’Hospital de la Mar. Des d’octubre de 2019 fins a l’actualitat. — Professora associada per la Universitat de Barcelona curs des del curs 2016-2017 fins a l’octubre el 2019. Idiomes: Català, Castellà i Anglès.

Cirurgia general

Dr. Igual Blanes, Jaime

Especialista en Proctologia

Núm. col·legiat: 17686

Llicenciat en Medicina i Cirurgia a la UB (H. Clínic de BCN) Especialista amb Cirurgia General i Cirurgia Digestiva (al H. Clínic BCN) Formació continuada mitjançant assistència i participació en cursos, reunions i congressos propis de l'especialitat. Cirurgià de contingent al ICS des de 1980. Cirurgià del Institut Social de la Marina. MAU al H. Gral. Granollers. Col·laborador amb diferents entitats d’Assegurança Lliure

Dr. Trenti, Loris

Especialista en Cirurgia general de l'aparell Digestiu i coloproctologia

Núm. col·legiat: 46902

Llicenciat en Medicina i Cirurgia Cum Laude per la Universitat de Mòdena i Reggio Emilia a 2004. Especialista en Cirurgia General i de l'Aparell Digestiu a l'Universitat de Mòdena i Reggio Emilia. 2010 Research Fellowship. Digestive Disease Institute. Cleveland Clinic Foundation - Cleveland, OH (USA). 2008 Doctor en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona amb la qualificació d'Excel·lent Cum Laude. 2013 Adjunt a la unitat de Coloproctologia de l'Hospital Universitari de Bellvitge, Barcelona. Àrees d'Especialització - Coloproctologia (cirurgia de la patologia d'anus i recte) - Cirurgia General - Prevenció, diagnòstic i tractament de les lesions anus-genitals secundàries aL Virus de l'Papiloma Humà (VPH) (condylomas, displàsia anal) - Ecografia endoanal i endorectal - Anoscopia - Cirurgia de el càncer de còlon i recte - Cirurgia laparoscòpica de l'aparell digestiu Societats a les quals pertany: Associació Espanyola de Cirurgians (AEC) Associació Espanyola de Coloproctologia (AECP) European Group for the Prevention of Anal Càncer (EUPAC) Idiomes: Castellà, Català, Ingles i Italià.

Covid-19

Test d'Antígens Sense Cita Previa

Test d'Antígens

Núm. col·legiat:

Proves de detecció de la COVID-19

Dental

Dip. Pressegue Jorba, Carles

Especialista en Endodòncia i Implantologia

Núm. col·legiat: 7224

Diplomat en Odontologia per la UIC (Universitat Internacional de Catalunya). Especialista en endodòncia, cursant el Màster Europeu d'Endodòncia a la UIC. Membre de Societat Científiques contes de Com SEPES (Societat Espanyola de Pròtesis Estomatològica i Estètica), ESE (Societat Europea de Endodòncia) i AEDE (Societat Espanyola d'Endodòncia). Realitzant Presentacions i Comunicacions en Congressos Nacionals del tant de Com Internacionals i cursant Projectes d'índole Científica i Recerca. Directora d'Instal·lació i Radiodiagnòstic per li Consell de Seguretat Nuclear.

Dermatologia

Dra. Barzoza Guadagnini, Lorena

Especialista en Dermatologia Estétetica

Núm. col·legiat: 49398

Llicenciada en Dermatologia a l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol. Idiomes: Català, Castellà, Italià i Anglès Especialitzada en Dermatologia estètica i formació en Cirurgia de Mohs a Oklahoma, USA.

Dra. Del Alcazar Viladomiu, Elena

Dermatòleg

Núm. col·legiat: 080851504

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona, especialista en Dermatologia Mèdica-Quirúrgica- Venereologia, per la Universitat del País Basc (UPV), a Sant Sebastià. Amb menció destacada, a la millor resideix. Ha treballat a l'Hospital Sagrat Cor de Barcelona i actualment treballa com a adjunta facultativa a l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol de Badalona. És membre de la "Acadèmia Espanyola de Dermatologia i Venereologia" (AEDV) i del Grup Español de Psoriasi. En el camp de la formació ha participat en nombrosos congressos nacionals i internacionals, i és autora de diverses publicacions científiques i de diferents capítols de llibres. Forma part del quadre mèdic d'especialistes d'AMEDICS des de setembre de 2017. 2005-2009: Educació Secundària Obligatòria, a Sant Jaume de la Fep, l’Hospitalet de Llobregat.