Psicologia

Reserva amb el teu especialista

Dip. Bayo, Elena

Especialista en Neuropsicologia

Núm. col·legiat: 22582

Diplomada en el Màster Oficial de "Rehabilitació neuropsicològica i Estimulació cognitiva" a l'Institut Guttmann, Graduada en Psicologia amb Especialització en "Psicologia Clínica Infanto-Juvenil i Adults". Experiència amb Diagnòstic cognitiu (Trastorns del neurodesenvolupament, Trastorns neurocognitius, deteriorament cognitiu, QI) i psicopatològic (Trastorns de l'Estat d'ànim, trastorns addictius, d'Ansietat i / o fòbies, trastorns psicòtics); elaboració de programes d'acompanyament personalitzats i coherents amb la demanda inicial del pacient; Acompanyament Psicològic i / o neuropsicològiq amb tècniques adaptades de rehabilitació neuropsicològica, cognitiu-conductuals i sofrològiques. Formacions complementàries en Neuropsicologia i en Clínica Infantil i Juvenil: Autisme (TEA) i Estimulació sensorial, (Montessori), Discapacitat intel·lectual i Acompanyament a la vida afectiva i la sexualitat, Ortopedagogia, Anàlisi de Conducta aplicat (ABA) i verbal (Behaviour), Entrenament en habilitats socials , gestió de Trastorns de conducta. Formacions complementàries en Psicologia Clínica: Trastorns d'Ansietat, rehabilitació psicosocial en salut mental, Sofrologia, Teràpia Cognitiu-Conductual. Idiomes: Català, Castellà, francès i anglès.

Dip. Clos, Marta

Especialista en psicologia clínica i intervenció psico-social en geriatria.

Núm. col·legiat: 20163

Graduada en Psicologia per la Universitat de Barcelona amb més de deu anys d'experiència i experiència en atenció psico-social en adults, residències geriàtriques, tècnica hologràmica i tècnica sistèmica de "Les constel·lacions". Psicòloga especialitzada en psicologia clínica (adults), i intervenció psico-social. Experiència en Residències Geriàtriques i Centres de dia. Experiència com a responsable Psicòloga de les Residències. Avaluació psicològica en les àrees cognitiva, afectiva i conductual, Intervenció preventiva i terapèutica individual i grupal, suport vers la institució com per exemple, en la detecció i la resolució de conflictes, Optimitzar el clima institucional, facilitar el procés d'intercomunicació entre els treballadors del centre, i entre treballadors i usuaris. Suport als familiars dels usuaris. Experiència en treball sistèmic per a la recuperació i el manteniment cognitiu basada en la tècnica de "Les constel·lacions" on s'aborden els problemes des d'una perspectiva sistèmica. Es pot treballar sobre qualsevol cosa: una parella, una relació, una malaltia, etc. Per altra banda, experiència en tècniques hologràmiques, una teràpia que aborda el malestar físic i emocional des d'un tractament sobre el circuit energètic corporal.

Dip. García Solsona, Neus

Especialista en Trastorns de l’Autoestima i Pèrdua Familiar

Núm. col·legiat: 9680

Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona. Especialitzada en trastorns d'ansietat, gestió de l'estrès i en tractaments per deixar de fumar. Formada en teràpia gestalt i en eneagrama a través del programa Sat de Claudio Naranjo. Formació en constel·lacions familiars. Estudis sobre acupuntura i hipnosi. Experiència en consulta privada des de fa 15 anys atenent principalment a pacient amb quadres ansiosos i depressius.

Lda. Rodríguez Estaún, Inmaculada

Especialista en ansietat, depressió, pèrdues de tota mena

Núm. col·legiat: 7740

Psicòloga sanitària. Formació clínica. Especialista en ansietat, depressió, pèrdues de tota mena (dol). Coaching Individual. Postgrau en teràpia cognitiva i Social. Postgrau en teràpies psicològiques breus. Experta en psicoteràpia (European Certificate in Psychology) complint els requisits de la Federació Europea d'Associacions de Psicolegs.( EFTA). Terapia cognitiva-conductual individual per adults. Experiència de 25 anys. Àmplia experiència en: estrès laboral, ansietat general, fòbies, Trastorns obsessivocompulsius (TOC), Hipocondria. Trastorn bipolar, Depressió,Trastorns de la son.Colon irritable. Autoestima, acompanyament de las perduas (familiars, ruptura de parella, laborals). Coaching (entrenament) individual per millorar la qualitat de vida, aprendre a saber gestionar les emocions, afrontar noves situacions i presa de decisions. Creixement personal Persones amb obesitat per ajudar-les a aconseguir el seu objectiu (tractament multidisciplinari: metge endocrí, dietista, Psicòleg).