Psicologia

Reserva amb el teu especialista

Dip. Clos, Marta

Experta en psicologia clínica i intervenció psico-social en geriatria.

Núm. col·legiat: 20163

Graduada en Psicologia per la Universitat de Barcelona amb més de deu anys d'experiència i experiència en atenció psico-social en adults, residències geriàtriques, tècnica hologràmica i tècnica sistèmica de "Les constel·lacions". Psicòloga especialitzada en psicologia clínica (adults), i intervenció psico-social. Experiència en Residències Geriàtriques i Centres de dia. Experiència com a responsable Psicòloga de les Residències. Avaluació psicològica en les àrees cognitiva, afectiva i conductual, Intervenció preventiva i terapèutica individual i grupal, suport vers la institució com per exemple, en la detecció i la resolució de conflictes, Optimitzar el clima institucional, facilitar el procés d'intercomunicació entre els treballadors del centre, i entre treballadors i usuaris. Suport als familiars dels usuaris. Experiència en treball sistèmic per a la recuperació i el manteniment cognitiu basada en la tècnica de "Les constel·lacions" on s'aborden els problemes des d'una perspectiva sistèmica. Es pot treballar sobre qualsevol cosa: una parella, una relació, una malaltia, etc. Per altra banda, experiència en tècniques hologràmiques, una teràpia que aborda el malestar físic i emocional des d'un tractament sobre el circuit energètic corporal.

Dip. García Solsona, Neus

Experta en Trastorns de l’Autoestima i Pèrdua Familiar

Núm. col·legiat: 9680

Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona. Especialitzada en trastorns d'ansietat, gestió de l'estrès i en tractaments per deixar de fumar. Formada en teràpia gestalt i en eneagrama a través del programa Sat de Claudio Naranjo. Formació en constel·lacions familiars. Estudis sobre acupuntura i hipnosi. Experiència en consulta privada des de fa 15 anys atenent principalment a pacient amb quadres ansiosos i depressius.

Lda. Rodríguez Estaún, Inmaculada

Experta en ansietat, depressió, pèrdues de tota mena

Núm. col·legiat: 7740

Psicòloga sanitària. Formació clínica. Especialista en ansietat, depressió, pèrdues de tota mena (dol). Coaching Individual. Postgrau en teràpia cognitiva i Social. Postgrau en teràpies psicològiques breus. Experta en psicoteràpia (European Certificate in Psychology) complint els requisits de la Federació Europea d'Associacions de Psicolegs.( EFTA). Terapia cognitiva-conductual individual per adults. Experiència de 25 anys. Àmplia experiència en: estrès laboral, ansietat general, fòbies, Trastorns obsessivocompulsius (TOC), Hipocondria. Trastorn bipolar, Depressió,Trastorns de la son.Colon irritable. Autoestima, acompanyament de las perduas (familiars, ruptura de parella, laborals). Coaching (entrenament) individual per millorar la qualitat de vida, aprendre a saber gestionar les emocions, afrontar noves situacions i presa de decisions. Creixement personal Persones amb obesitat per ajudar-les a aconseguir el seu objectiu (tractament multidisciplinari: metge endocrí, dietista, Psicòleg).

Lda. Suazo, Andrea

Psicóloga experta en Salut Sexual

Núm. col·legiat: 28742

Diplomada en el Màster Oficial de Sexologia Clínica i Teràpia de Parella a l’Associació Espanyola de Psicologia Clínica Cognitiu Conductual (AEPCCC) Àmplia experiència en: - Trastorns sexuals Femenins i Masculins: ejaculació precoç, disfunció erèctil, fòbia sexual, addicció a l'sexe, ejaculació retardada, disfunció o falta de desig, encopresi, dualitat de gènere, trastorns d'excitació sexual, anorgàsmia, disparèunia (dolor), conducta sexual inadaptada. - Teràpia de Parella: problemes de fertilitat, conflictes propis de la parella, infidelitat, violència, problemes d'addicció, fills amb problemes conductuals. - Teràpia individual adults: depressió, ansietat, trastorn obsessiu compulsiu (TOC), trastorns de la personalitat, trastorn bipolar, fòbies i crisis nervioses o de pànic, trastorns de la son, estrès laboral, dependència afectiva. Formació i teràpies amb la base cognitiu conductual. Col·laboració en la Unitat d'Andrologia Hospital Universitari Sagrat Cor Altres estudis d'interès Màster de psicologia clínica infantojuvenil (AEPCCC) Màster de Gestió hospitalària i de serveis sanitaris, Universitat de Barcelona