Reserva cita

Dermatologia

Dra. Barzoza Guadagnini, Lorena

Especialista en Dermatologia Estétetica

Núm. col·legiat: 49398

Llicenciada en Dermatologia a l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol. Idiomes: Català, Castellà, Italià i Anglès Especialitzada en Dermatologia estètica i formació en Cirurgia de Mohs a Oklahoma, USA.

Dra. Del Alcazar Viladomiu, Elena

Dermatòleg

Núm. col·legiat: 080851504

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona, especialista en Dermatologia Mèdica-Quirúrgica- Venereologia, per la Universitat del País Basc (UPV), a Sant Sebastià. Amb menció destacada, a la millor resideix. Ha treballat a l'Hospital Sagrat Cor de Barcelona i actualment treballa com a adjunta facultativa a l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol de Badalona. És membre de la "Acadèmia Espanyola de Dermatologia i Venereologia" (AEDV) i del Grup Español de Psoriasi. En el camp de la formació ha participat en nombrosos congressos nacionals i internacionals, i és autora de diverses publicacions científiques i de diferents capítols de llibres. Forma part del quadre mèdic d'especialistes d'AMEDICS des de setembre de 2017. 2005-2009: Educació Secundària Obligatòria, a Sant Jaume de la Fep, l’Hospitalet de Llobregat.

Dra. Galvany Rossell, Loida

Especialista Mèdica i quirúrgica

Núm. col·legiat: 080839628

Llicenciada en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona-Unitat Docent de Vall d’Hebron. Especialista en Dermatologia Mèdico-Quirúrgica i Venereologia via MIR a l’Hospital Universitari Sagrat Cor de Barcelona. Ha treballat tant en l’àmbit de la medicina pública (Hospital Universitari Sagrat Cor i Centres d’Atenció Primària de l’eixample Esquerre de Barcelona) com en la medicina privada (IDERMA Dexeus, Clínica Corachan Institut Pau Umbert, Clínica dermatològica Salleras, NAME centre mèdic Badalona, Torreblanca Salut, Polimèdic Blanes i Clínica Milenium). Forma part del quadre mèdic d’especialistes d’AMEDICS des de l’any 2009, i ho combina amb la Dermatologia Hospitalària on actualment és Cap del Servei de Dematologia de l’Hospital Dos de Maig de Barcelona. També participa en la formació de residents de Medicina de Família i Comunitària i assisteix regularment a les sessions clíniques del servei de Dermatologia de Sant Pau. En el camp de la formació ha participat en nombrosos congressos nacionals i internacionals, així com en la publicació d’articles científics. És membre de la “Academia Española de Dermatología y Venereología” (AEDV), de la Societat Catalana de Dermatologia i Venereologia, del “Grupo Español de Cirugía Dermatológica y Oncología Cutánia” (GECIDOC) i Membre de la Xarxa Catalano-Balear del Melanoma Cutani. En el nostre centre “Amedics”, hi destaca en la subespecialització de: - Tricologia i infiltracions capil·lars. - Cirurgia dermatològica avançada. - Reparació del lòbul rasgat/dilatat de l’orella-Lobuloplàstia. - Ecografia cutània-dermatològica. - Detecció precoç del càncer cutani.

Dr. Molinero Caturla, Jesús Angel

Especialista en Alteracions de la Pell i Al·lèrgia Cutània

Núm. col·legiat: 34681

Llicenciat en Medicina per la Universitat d'Alacant. Especialitat en Dermatologia via MIR cursada a l'Hospital General Universitari deValència. Metge Adjunt del Servei de Dermatologia de l'Hospital Universitari Sagrat Cor (Barcelona, 2000-2007). Metge Adjunt del Servei de Dermatologia de l'Hospital Universitari de Bellvitge (Barcelona, des de 2008 fins a l'actualitat). En ambdós Serveis dedicació a la Dermatologia General, Cirurgia Dermatològica, Al·lèrgia Cutània i Fotodermatologia. Participació i formació en nombrosos cursos de l'Especialitat. Comunicacions a Reunions i Congressos Nacionals i Internacionals. Fins el moment, 23 articles publicats en revistes nacionals i internacionals. Participació com a docent en diversos Cursos i Seminaris per Dermatòlegs, pediatres, metges de família i Metges Residents.

Dr. Navarro Soto, Esteban

Especialista en Càncer de Pell

Núm. col·legiat: 080809493

Llicenciat en Medicina per la Universitat de Barcelona. Especialitat en Dermatologia cursada a l'Hospital Clínic de Barcelona. Ha treballat com dermatòleg al centre d'Assistència Primària de Numància i Manso, així com en centres de medicina privada. Actualment desenvolupa la seva activitat laboral en Amedics i centres de medicina privada. Participació i formació en nombrosos cursos de l'especialitat. Assisteix a diversos congressos de Dermatologia. Compta amb articles publicats en revistes sobre el càncer de pell.