Àrea pacient

Reserva cita

Medicina general

Dr. Arroyo Mateo, Fco. Xavier

Expert en Medicina General

Núm. col·legiat: 080824409

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona Títol de metge especialista en Medicina Interna Estada durant 2 anys a la Unitat de Coronàries de l'Hospital de la Vall d'Hebron com a metge Adjunt Metge Consultor Sènior del servei de Medicina Interna de l'Hospital Universitari Sagrat Cor Experiència a la formació de la Unitat d'Hospitalització a domicili de l'Hospital Sagrat Cor Monitor de reanimació cardiopulmonar per la Semicyuc Professor al curs de Suport Vital Bàsic i Desfibril·lació Semiautomàtica Formador de metges residents de l'Hospital Universitari Sagrat Cor Realització de diverses ponències i publicacions a l'àmbit de Medicina Interna Metge de Medicina Interna a Mútua d'Accidents de Treball (MC-Mutual)

Dr. Fernández, Francisco de Asís

Expert en Medicina Interna

Núm. col·legiat: 080808980

Títol de Llicenciat en Medicina y Cirurgia por la Universitat Autònoma de Barcelona en 1979 i Títol d'Especialista en Medicina Interna en 1982. Ha estat Coordinador duants molts anys de la Unitat de Malalties Autoinmunes Sistemàtiques, Director del Servei de Medicina Interna i Director Mèdic de l' Hospital Universitari Sagrat Cor de Barcelona. Ha publicat més de 90 publicaciones i ponències mèdiques nacionals i internacionals i es Membre de L' Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears desde fa 35 anys.

Dr. Puig Forcada, Joaquim

Expert en Medicina Interna

Núm. col·legiat: 080824085

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona, Unitat docent de l'Hospital de Sant Pau. Especialista en Medicina Intensiva a l'Hospital del Sagrat Cor. Màster en Estadística i Anàlisi Multivariant en la recerca biomèdica. Metge intensivista en diversos Centres Hospitalaris de Barcelona (Hospital Universitari del Sagrat Cor, Centre Mèdic Teknon). Cap clínic del Servei de Medicina Intensiva de l'Hospital Quiron de Barcelona. Metge consultor en Medicina Interna i Medicina General al consultori Amedics. Diverses publicacions en l'àmbit de la Medicina Intensiva i Coronària. Ha participat en la formació de metges Residents (HUSC).

Dra. Rivas Arcia, Alba

Experta en Medicina Familiar i Comunitària

Núm. col·legiat: 080850765

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Carabobo, Venezuela. Metge especialista en Medicina Familiar i Comunitària per l'Hospital Sanc Frances de Borja de Gandia. Cursos realitzats de metodologia de la investigació, farmacologia clínica i dret Mèdic Sanitari, Gestió i atenció primària. Taller de cures pal·liatives en atenció primària.

Dr. Skaf, Elias

Expert en la Unitat d' Urgències

Núm. col·legiat: 080812791

Experiència professional des de 1977 en la unitat d'Urgències de diversos hospitals. Coordinador i Cap de Servei des de 1987 fins a 2016 a Hospital de referència a Barcelona.

caCA