Reserva cita

Ginecologia

Dr. Mateu López, Ferran

Expert en Ginecologia

Núm. col·legiat: 0800807326

Llicenciatura en Medicina per la Universitat de Barcelona. Especialista en Obstetrícia i Ginecologia en el Hospital Clínic de Barcelona. Adjunt en el servei de Ginecologia del Hospital de la Creu Roja de Barcelona. Cap clínic en el servei d'obstetrícia del Hospital del Sagrat Cor de Barcelona. Professor de tocoginecologia i sexologia durant 3 anys acadèmics en l'escola d'infermeria de la Creu Roja Espanyola de Barcelona. Assistent habitual als congressos de Ginecologia Nacionals i algun internacional.

Dra. Mora Hervas, Irene

Experta en Sòl Pèlvic i Laparoscòpia Ginecològica

Núm. col·legiat: 080836801

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona, especialitzada en Ginecologia i Obstetrícia a l'Hospital de Sant Joan de Déu. Llarga experiència laboral en com ginecòleg / Obstetraginecòleg a Hospital Sant Joan de Déu, Hospital Sant Rafael, Hospital d'Igualada, Centre ginecològic Sarria i en Clinica Corachan. Responsable de la Unitat de sòl pèlvic i experta amb laparatomia i laparoscòpia. Organitzadora i ponent a l'escola internacional d'Endoscòpia Ginecològica, a Igualada. Assistència a Congressos de Sòl pèlvic, Endoscòpia ginecològica, etc. Autora de Articles de Sòl Pèlvic, "Anàlisi de l'eficàcia i les complicacions en el tractament quirúrgic de la incontinència urinària d'esforç" Coautora de "Defectes del sòl pèlvic". Membre de la Societat Espanyola d'Obstetrícia i Ginecologia, secció sòl pèlvic. Membre de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears Vocal De la Junta de Sòl Pelvià.

Dr. Urgell Morera, Santiago

Experto en Patologia Mamaria i Sòl Pèlvic Ginecològic

Núm. col·legiat: 080809823

Licenciado en medicina y cirugía por la Universidad Autónoma de Barcelona. Master en Patología Mamaria y Senología por la Universidad de Barcelona. Especialización en técnicas del suelo pélvico (prolapsos genitales e incontinencia urinaria) y en Senología y patología mamaria. Director del servicio de Ginecología y Obstetricia del Hospital Universitario del Sagrado Corazón de Barcelona. Unidad de suelo pélvico y patología mamaria en el Hospital Universitario de Sagrado. Corazón. Asistencia a numerosos cursos, simposios y congresos de Perinatología, Menopausia, Suelo Pélvico, Cáncer de mama, Patología Cervical, Oncología y Cirugía Ginecológica. Publicaciones sobre Iconografía sobre Cáncer Primitivo Trompa de Falopio y Síndrome de Rokitansky-Kuter-Hauser e Investigación en Ginecología y Obstetricia. Lesiones no palpables de mama. Revista de Senología y Patología Mamaria.

Dr. Viguer Rovira, Pedro Antonio

Experto en Obstetrícia i Fertilitat

Núm. col·legiat: 080806777

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona. Especialista en Ginecologia i Obstetrícia a la Universitat de Barcelona. Responsable del servei de Toco-Ginecologia del Hospital de la Creu Roja de Barcelona. Consultor sènior del Hospital del Sagrat Cor de Barcelona Alumne intern de la Facultat de Medicina. Resident del Hospital Clínic de Barcelona. Professor de l'Escola d'infermeres del Hospital de la Creu Roja de Barcelona , Professor de classes Pràctiques dels alumnes de Ginecologia i Obstetrícia de la Facultat de Medicina de Barcelona. Ha publicat varis articles en revistes de l'especialitat , sobre esterilitat i funcional.

Ecografía Ginecológica

Ecografía Mamaria

Ecografía Obstétrica

Ecografía Transvaginal