Quadre mèdic

Dietètica

Dip. Baldrís Nacente, Júlia

Especialitzada en Educació Diabetològica i Nutrició

Núm. col·legiat: 080813370

Diplomada d’infermeria, especialista en salut mental i post grau en dietètica i nutrició humana (dietista). 

Durant 15 anys responsable de la consulta d'educació sanitària i dietètica del centre Gaudi de L’Aliança i del centre Amedics, controlant tots els malalts crònics diabètics i portant el curs de la seva insulinització.Realitzant tot tipus de dietes, terapèutiques, d’aprimament, antiuricemiques, anti colesterol, etc. Relacionat amb la dietètica, he participat en cursos de formació continuada de diabetologia i, com a formadora en la formació continuada del HUSC d'educació sanitària i dietètica.

Psicologia

Dip. Bayo, Elena

Especialista en Neuropsicologia

Núm. col·legiat: 22582

Diplomada en el Màster Oficial de "Rehabilitació neuropsicològica i Estimulació cognitiva" a l'Institut Guttmann, Graduada en Psicologia amb Especialització en "Psicologia Clínica Infanto-Juvenil i Adults". Experiència amb Diagnòstic cognitiu (Trastorns del neurodesenvolupament, Trastorns neurocognitius, deteriorament cognitiu, QI) i psicopatològic (Trastorns de l'Estat d'ànim, trastorns addictius, d'Ansietat i / o fòbies, trastorns psicòtics); elaboració de programes d'acompanyament personalitzats i coherents amb la demanda inicial del pacient; Acompanyament Psicològic i / o neuropsicològiq amb tècniques adaptades de rehabilitació neuropsicològica, cognitiu-conductuals i sofrològiques. Formacions complementàries en Neuropsicologia i en Clínica Infantil i Juvenil: Autisme (TEA) i Estimulació sensorial, (Montessori), Discapacitat intel·lectual i Acompanyament a la vida afectiva i la sexualitat, Ortopedagogia, Anàlisi de Conducta aplicat (ABA) i verbal (Behaviour), Entrenament en habilitats socials , gestió de Trastorns de conducta. Formacions complementàries en Psicologia Clínica: Trastorns d'Ansietat, rehabilitació psicosocial en salut mental, Sofrologia, Teràpia Cognitiu-Conductual. Idiomes: Català, Castellà, francès i anglès.

Dip. Clos, Marta

Especialista en psicologia clínica i intervenció psico-social en geriatria.

Núm. col·legiat: 20163

Graduada en Psicologia per la Universitat de Barcelona amb més de deu anys d'experiència i experiència en atenció psico-social en adults, residències geriàtriques, tècnica hologràmica i tècnica sistèmica de "Les constel·lacions". Psicòloga especialitzada en psicologia clínica (adults), i intervenció psico-social. Experiència en Residències Geriàtriques i Centres de dia. Experiència com a responsable Psicòloga de les Residències. Avaluació psicològica en les àrees cognitiva, afectiva i conductual, Intervenció preventiva i terapèutica individual i grupal, suport vers la institució com per exemple, en la detecció i la resolució de conflictes, Optimitzar el clima institucional, facilitar el procés d'intercomunicació entre els treballadors del centre, i entre treballadors i usuaris. Suport als familiars dels usuaris. Experiència en treball sistèmic per a la recuperació i el manteniment cognitiu basada en la tècnica de "Les constel·lacions" on s'aborden els problemes des d'una perspectiva sistèmica. Es pot treballar sobre qualsevol cosa: una parella, una relació, una malaltia, etc. Per altra banda, experiència en tècniques hologràmiques, una teràpia que aborda el malestar físic i emocional des d'un tractament sobre el circuit energètic corporal.

Dip. García Solsona, Neus

Especialista en Trastorns de l’Autoestima i Pèrdua Familiar

Núm. col·legiat: 9680

Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona. Especialitzada en trastorns d'ansietat, gestió de l'estrès i en tractaments per deixar de fumar. Formada en teràpia gestalt i en eneagrama a través del programa Sat de Claudio Naranjo. Formació en constel·lacions familiars. Estudis sobre acupuntura i hipnosi. Experiència en consulta privada des de fa 15 anys atenent principalment a pacient amb quadres ansiosos i depressius.

Podologia

Dip. Gómez Cruz, Thais

Especialista en cures y principis quirurgics

Núm. col·legiat: 838081996

Llicenciada en Podologia per la Universitat de Barcelona i posteriorment Postgrau en cures i principis quirúrgics en podologia a la UB. Idiomas: Catalán, castellano e inglés

Dip. Martín Jiménez, Beatriz

Podòloga

Núm. col·legiat: 838081930

Amplia experiència en la realització de quiropodies, cures, ungles encarnades i podologia geriatrica. 2018: Curs "Dermatosis eritemato-descamatives del peu: no sempre són una tinea pedis". Col·legi de Podòlegs de Catalunya. 2018: Curs d'ecografia del turmell i peu. Col·legi de Podòlegs de Catalunya. 2017: Taller d'embenats neuromusculars en Podologia, Universitat de Barcelona. 2013-2017: Graduada en Podologia a la Universitat de Barcelona. Idiomes: Català, Castellà i anglès

Dip. Martínez, Daniel

Especialista en Podologia y formació en pediatría

Núm. col·legiat: 838082080

Graduat en Podologia a la Universitat de Barcelona Idiomes: Català, Castellà i anglès.

Dip. Pardo, Yasmina

Espacialista en podologia

Núm. col·legiat: 838082147

Llicenciada en podologia per la Universitat A Coruña (Ferrol). Experiència la gestió dels pacients: - Tècniques d'exploració física - Emissió de diagnòstic, pronòstic i informe clínic - Tractaments orto podològics. - Tractaments quiro-podològics - Aplicació de teràpia física - Exploració i tractament del peu diabètic - Cirurgia unguial

Dental

Dip. Pressegue Jorba, Carles

Especialista en Endodòncia i Implantologia

Núm. col·legiat: 7224

Diplomat en Odontologia per la UIC (Universitat Internacional de Catalunya). Especialista en endodòncia, cursant el Màster Europeu d'Endodòncia a la UIC. Membre de Societat Científiques contes de Com SEPES (Societat Espanyola de Pròtesis Estomatològica i Estètica), ESE (Societat Europea de Endodòncia) i AEDE (Societat Espanyola d'Endodòncia). Realitzant Presentacions i Comunicacions en Congressos Nacionals del tant de Com Internacionals i cursant Projectes d'índole Científica i Recerca. Directora d'Instal·lació i Radiodiagnòstic per li Consell de Seguretat Nuclear.

Pediatria