sorteo amedics primavera

Participant en el sorteig pots guanyar:

Rellotge digital Xiaomi Mi Lite 10 que et permet  per mesurar les teves pulsacions, passos,  freqüència cardíaca, etc i a més a més una dieta personalitzada amb la nostra especialista Dietista Júlia Baldrís per començar l’estiu en la millor forma.

La participació en el sorteig serà vàlida fins al dia 10 de Maig del 2021

Segueix-nos i no et perdis cap sorteig

OMPLE LES DADES I PARTICIPA

Accepto la Llei de Protecció de Dades

12 + 12 =

L’informem que les seves dades que accepta en aquest document i en la resta d’actes clíniques del procés assistencial, seràn tractades per Actes Mèdics Consultin S.L (per veure tota la LOPD clica aquí)

DIETA PERSONALITZADA

Aconsegueix una dieta personalitzada segons les teves característiques i/o objectius amb la nostra

especialista Dietista Julia Baldrís per começar l’estiu en la millor forma.

XIAOMI MI LITE 10

Guanya una pulsera digital Xiaomi Mi Lite 10 per conèixer el teu estat de salut en tot moment gràcies al seu

 pulsímetre, comptador de frecuència cardíaca i caloríes, etc.

 

BASES LEGALS DEL SORTEIG

 

  1. La empresa Actes Mèdics Consulting SL amb domicili al Carrer Castillejos 355 amb CIF B-66084740 organitza el sorteig per a tots els pacients del centre a través de les xarxes socials , d’internet i mitjançant formularis escrits en el Centre per premiar la fidelitat dels nostres pacients.
  2. El sorteig es realitzarà a Barcelona sent l’inicia del sorteig el dia 10 d’Abril a les 08:00 del matí i finalitzant el 10 de Maig a les 00:00.
  3. Podran participar totes les persones que es visitin en el centre o que s’hagin visitat amb anterioritat. Els participants hauran de omplir els formularis o online o presencialment per participar. Només podrà participar una persona amb un mail no es permetrà participar dues vegades amb el mateix mail.
  4. CONDICIONS DE LA PROMOCIÓ. S’escollirà al guanyador mitjançant la plataforma aleatoria i es comunicarà a través d’Instagram i Facebook. El premi consisteix en l’adquisició d’un rellotge digital Xiaomi mi 10 Lite i una dieta personalitzada amb l’ especialista Julia Baldris, titulada en Dietètica.
  5. Si un participant no compleix amb les regles o els requisits exigits en les bases es considerarà com una participació no vàlida. No es permet vulnerar les regles del sorteig.
  6. Protecció de les Dades personals. En conformitat amb la participación en el sorteig s’accepten els Reglaments generals de la protecció de les dades personals. D’aquesta manera es permet utilizar las seves dades amb la finalitat de gestionar el sorteig així com per enviar promocions o publicitat poden donar-se de baixa al correo centromedicoamedics@gmail.com o enviant una carta a la direcció Carrer Castillejos 355, Bajos.
  7. Aquestes bases legals es regiran en conformitat amb la Llei d’ Espanya i será la competencia per resoldre cualsevol queixa o reclamación.
  8. Canvis i acceptació. Ens reservem el dret de modificar o ampliar aquestes bases promocionals a mesura que no perjudiqui els drets dels participants. El fet de participar en el sorteis implica que el participant accepta les condicions en la seva totalitat.